Ingyenes, akkreditált képzést indít a Váltó-sáv Alapítvány balassagyarmati irodájában 2014. 11. 05-én (szerda) érzékenyítés témakörében érdeklődőknek, munkáltatóknak. A Toleranciaerősítő, antidiszkriminációs képzés 10 órás (1 napos), a végén tanúsítványt kapnak a résztvevők. A képzés célja, hoagy a résztvevők érzékenyebbé váljanak a kisebbségi csoportok, kiemelten a bűnelkövetők, fogvatartottak és szabadultak, deviánsok problémáival szemben, toleranciájuk erősödjön, legyenek tisztában előítéletekkel, ezt kezelni tudják, ill. előítéleteik lehetőség szerint csökkenjenek. Cél, hogy felismerjék a diszkriminatív helyzeteket, azokat képesek legyenek megelőzni, kezelni. A résztvevők váljanak érzékenyebbé a téma és a terület iránt. A képzés hasznos munkáltatóknak, ha megváltozott munkaképességű, és/vagy egyéb kisebbségi/hátrányos helyzetű csoportból kívánnak alkalmazni munkavállalókat. Az esélyegyenlőség biztosítása uniós pályázatoknál, egyéb forráslehívásnál követelmény.
A képzés uniós és hazai forrásból fedezett, tehát a résztvevőknek ingyenes, továbbá ebédet is kapnak. Az útiköltség önköltséges.
Jelentkezni lehet az alapitvany@valtosav.hu e-mail címen, vagy telefonon (+36-1-352-6755, 70-501-3291), vagy faxon (+36-1-782-1998).
Mindenkit szeretettel várunk!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Hivatkozások:

Fogvatartotti beszámoló egy családi döntéshozó csoportkonferencia kapcsán...

Hivatalos projektindító rendezvény

Pályázati toborzás

Bizonyítványosztás: irodai asszisztens és 500 órás informatikai képzés

 

 

 

 

................................................